Nature Republic Aqua Cream.



Assalamualaikum and hi everyone.
So, for today I'll be reviewing Natural Republic Super Aqua Max Watery Cream (Combination). Cream ni made in Korea. Fungsi cream ni buat kulit kita Moisture. Dina punya skin type is combination. My T-zone biasanya akan berminyak, but dibahagian lain muka akan kering. Cream ni memang sesuai for orang yang ada combination skin macam Dina. Cream ni ada tiga jenis tau, Dina punya yang combination.

Dina guna cream ni pada waktu pagi dan malam selepas cuci muka. Pakai dalam quantity yang korang suka okay? And yeah, Dina guna hari hari.

Tak dapat dinafikan product ni memang keeps skin moisturized  dalam jangka masa yang sangat lama. Walaupun dah cuci muka, kulit still rasa lembut.


So macam ni lah rupa cream tu.  And it smells soooooo good! 


Ini lah rupa dia bila disapu. Dina just sapu secara kasar je, supaya korang nampak betapa moisture-nya cream ni. A little bit sticky masa mula nak sapu tu, but lepas dia absorb, kulit memang rasa lembut sangat dan tak berminyak.


So, this is how it looks like daripada atas. 80 ml satu bekas.


Kat mana korang boleh dapat? Korang boleh check senarai outlet Nature Republic.

 R A T E.
9/10

Thank you for reading dan Dina harap review ni membantu!

No comments:

Post a Comment